DIT ZIJN DE RIJKSTE TIKTOKKERS & DIT KOPEN ZE ERVAN 🤑💰De zusjes D’Amelio, Addison Rae en Loren Gray. Als je actief bent op TikTok moet je deze populaire meiden wel kennen. Met hun grote bereik inspireren zij miljoenen mensen. Maar wat verdienen zij nou eigenlijk hiermee? Hoor het in deze video! Veel kijkplezier!

➡ ➡ Abonneer op dit kanaal voor meer Teenmag videos! ➡ ➡
Volg ons op Instagram & TikTok voor de snelste Gossip/Celeb nieuwtjes ⬇

Instagram:
TikTok:

—— Wie zijn wij? ——
Teenmag is het grootste tienermeiden platform van de Benelux. We zijn actief op Instagram, TikTok, YouTube en onze website en streven er naar om als allersnelste de hotste Celeb & Gossip nieuwtjes in jouw feed te krijgen! Daarnaast schrijven we op onze website artikelen over Beauty, Fashion, Lifesyle en Body. Op dit YouTube kanaal kun je allerlei leuke series vinden, deze gaan niet alleen over celebrities, maar bijvoorbeeld ook over hoe jongens over meiden denken!

FAQ:
– Heette dit kanaal eerst niet anders?
Ja dat klopt! Thomas Brok (aka Korthom) startte dit kanaal in 2015, toen heette het nog Korthom. In 2019 veranderde hij de naam naar Teenmag by Korthom, omdat hij zoveel in het idee van Teenmag geloofde en er al veel Teenmag-achtige series op het kanaal stonden.
– IK BEN EEN JONGEN!!? En jullie noemen dit een meidenplatform?
Neem dat met een korreltje zout 😉 Het ligt bij ons lekker in de mond om te zeggen dat het een meiden platform is, maar feit is dat 10% van onze kijkers man is, dus dat is niet gek en je bent meer dan welkom.
– Kan ik contact met jullie opnemen?
Ja dat kan zeker, mail dan naar redactie 🍪teenmag.nl

—— Contact ——
Aanvragen: bibiana 🍩korthom.nl
Redactie: redactie 🍪teenmag.nl

source