Dé GOSSIP GIRL look van BLAKE LIVELY – KATWALK | Fashion FeedClaire Lucia van TrendGloss stapt in de style van Blake Lively uit Gossip Girl. Wat vinden jullie van haar make-over? Abonneer je op Katwalk:

Wil jij ook een make-over krijgen in de stijl van jouw favoriete celebrity? Geef je dan nu op via: www.rtlkatwalk.nl

Voor dezelfde vette outfits kan je naar www.gutsgusto.com. Vul bij je volgende online aankoop de code KATWALK15 in en ontvang 15% korting op je aankoop. Let op, deze code is geldig tot 14 mei!

Volg ons via:
Instagram :
Website :

In Katwalk duiken Lizzy van der Ligt en Bibi Breijman in de fashion-, beauty- en entertainmenwereld!

*Dinsdag 16:00 uur*
Op dinsdag kan je kijken naar een video van Lizzy. Om de week krijg je een kijkje in het leven van deze fashion chick in Lizzy’s Life. De andere week creëert Lizzy voor een kijker de look van de grote sterren op Instagram, maar dan met betaalbare kleding.

*Donderdag 16:00 uur*
Op donderdag zie je om de week hoe Bibi langs gaat bij de Beauty van de Week, een powervrouw die uitblinkt in haar stijl en een groot voorbeeld is. De andere week schotelt Bibi onze Grannies & Guys een vrouwenthema voor, wat hilarische gesprekken met ons mannen en ouderen panel oplevert.

*Laatste zondag vd maand 16:00 uur*
En alsof dat nog niet genoeg is zie je elke laatste zondag van de maand een KatFight, waarbij Lizzy en Bibi het tegen elkaar opnemen en pittige fashion en beauty challenges aangaan.

source